Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Tags




Έχοντας περάσει σκληρά παιδικά χρόνια ανατροφής σε καθολικό σχολείο θηλέωνκαι μια δυνατή μουσική εκπαίδευση στοTisch School of Arts της Νεας Υόρκης, ηStefanie Germanotta (γεννημένη στις 28/3/86) αποφάσισε να αρχίσει να γράφει μουσική επηρεασμένη από τους αγαπημένους της David Bowie και Queen.

Εμπνευσμένη από το κομμάτι Radio Gagaτων Queen μετονομάστηκε καλλιτεχνικά σε Lady Gaga.

Γνωρίζοντας την dj/makeup artist Lady Starlight ξεκίνησαν να παίζουν μαζί σε ένα μικρό club του Manhattan. Η Def Jam την προσέξε και υπόγραψε το 2007 συμβόλαιο μαζί της.

Γνωρίζοντας τον ανερχόμενο hot star Αkon, πείστηκε να υπογράψει στο δικό του label, την Kon Live, ιδιοκτησία της Interscope Records.

Toν Αύγουστο του 2008 κυκλοφόρησε το single “Just Dance” με την συμμετοχή τωνAkon και Colby O` Donis, συνοδευόμενο λίγο αργότερα από το album “The Fame”. Το single έφτασε στην κορυφή του Billboard Pop Chart, μόλις μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του, στις 16 Αυγούστου 2008..

Ακολούθησαν δύο ακόμα chart topping singles, τα “Poker Face” και “Paparazzi”, δημιουργώντας ένα καυτό pop μύθο γύρω από το όνομα της Lady Gaga.

To Νοέμβριο του 2009 το bonus albumFame Monster γίνεται full album release, με πρώτο single το Bad Romance. Συνολικά το “Fame” έχει πουλήσει ήδη 12 εκατομμύρια κόπιες και μόνο στην Βρετανία έχει γίνειτέσσερις φορές πλατινένιο!

H Lady Gaga, καυτή και περιζήτητη αλλά και εκκεντρική όσο ποτέ μονοπωλεί ασταμάτητα το ενδιαφέρον των Media, επιχειρώντας μια νέα πρόκληση σχεδόν κάθε μέρα!

Tα hits “Telephone”, “Alejandro”, “Bad Romance”, “Just Dance” βρίσκονται στο playlist των περισσοτέρων ραδιοφώνων παγκοσμίως και τα αντίστοιχα videos τους έχουν ήδη περισσότερα από 500 εκατομμύρια views στο YouTube!

Το επόμενο album της Lady Gaga, όπως η ίδια αποκάλυψε στα MTV VMAs 2010, θα λέγεται “Born This Way” και θα κυκλοφορήσει τους πρώτους μήνες του2011.

Κέρδισε τα βραβεία, Best Pop, Best Song,Best Female, στα MTV 2010 Europe Music Awards!

0 σχόλια:

THIS SITE LADY GAGA GREEK FAN CLUB IS....


Blogger Template by Clairvo