Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Tags

Teaser For The New Video Clip From Lady Gaga Marry The Night !


Ξαπλωμένη σε ένα φορείο και χωρίς τις αισθήσεις τις εμφανίζεται η Lady Gaga στο βίντεοκλιπ για το νέο της single «Marry The Night». Η Lady παραληρεί καθώς δύο νοσοκόμες την μεταφέρουν στο χειρουργείο και μας προϊδεάζει για το «εκκεντρικό» περιεχόμενο της νέας της δουλείας. Η Gaga αποκάλυψε στους θαυμαστές της τα δύο πρώτα λεπτά από το νέο το νέο βίντεο-υπερπαραγωγή το οποίο θα είναι διάρκειας 7,5 λεπτών γεγονός που το καθιστά το μεγαλύτερο σε διάρκεια κλιπ που έχει κάνει ποτέ. «Όταν σκέφτομαι το παρελθόν μου, δεν είναι ότι δεν θέλω να δω τα πράγματα ακριβώς όπως συνέβησαν, είναι ότι προτιμώ να τα θυμάμαι από την καλλιτεχνική τους σκοπιά». Με αυτά τα λόγια ξεκινά το βίντεοκλιπ στο οποίο η τραγουδίστρια μας δείχνει άγνωστες πτυχές του εαυτού της, τα τραύματα και τις αναμνήσεις της.


en
Lying on a stretcher and without the senses appear in Lady Gaga video clips on her new single «Marry The Night».

The mad Lady and two nurses to take to the surgery and our prefigures the "eccentric" content of the new slavery.

The Gaga revealed to fans of the first two minutes from the new blockbuster new video which lasts 7.5 minutes making it the longest clip you have ever done.

"When I think about my past, not that I do not see things exactly as they happened, is that I prefer to remember the artistic standpoint."

With these words begins the video clips in which the singer shows unfamiliar aspects of herself, the wounds and memories.



0 σχόλια:

THIS SITE LADY GAGA GREEK FAN CLUB IS....


Blogger Template by Clairvo