Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2012

Tags

Δείπνο με την Lady Gaga είχε ο Ασανζ


Μια αναπάντεχη επίσκεψη δέχτηκε ο ιδρυτής της ιστοσελίδας Wikileaks στην πρεσβεία του Ισημερινού, στο Λονδίνο, όπου έχει καταφύγει από τα μέσα Ιονυίου για να αποφύγει την έκδοσή του στις αρχές της Σουηδίας. Η διάσημη τραγουδίστρια Lady Gaga δείπνησε μαζί του το βράδυ της δευτέρας και ανέβασε μια από τις φωτογραφίες με τον Τζούλιαν Ασανζ στο δικό της website.

Δείπνο με την Lady Gaga είχε ο ΑσανζΣύμφωνα με τη λεζάντα της φωτογραφίας, η τραγουδίστρια και ο «κυβερνο-μαχητής» δείπνησαν μαζί στην πρεσβεία. Ο WikiLeaks δεν έχει επιβεβαιώσει τη συνάντηση, επισημαίνοντας απλώς ότι πρόκειται για «ένα ιδιωτικό θέμα».
Ωστόσο η Lady Gaga βρισκόταν στο Λονδίνο για να παρουσιάσει το άρωμά της στα πολυκαταστήματα Harrod's και ακολούθησε, όπως φαίνεται, την ιδέα που της έδωσε, μέσω twitter, η έντονα πολιτικοποιημενη τραγουδίστρια MIA, προκειμένου να κάνει μια επίσκεψη στον Ασανζ. Το δείπνο κράτησε πέντε ώρες μέχρι τα μεσάνυχτα, αλλά δεν έγινε γνωστό τί συζήτησαν ο «κυβερνο-ακτιβιστής» με την τραγουδίστρια.

Ο Τζούλιαν Ασάνζ, 41 ετών, έχει αναζητήσει καταφύγιο στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο από τα μέσα Ιουνίου σε μια προσπάθεια να αποφύγει να εκδοθεί στη Σουηδία, όπου κατηγορείται για μια υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης.

Ο ίδιος φοβάται ότι ενδέχεται στη συνέχεια να εκδοθεί στις ΗΠΑ και να δικαστεί για τη δημοσιοποίηση μέσω του ιστότοπου WikiLeaks απόρρητων αμερικανικών εγγράφων.
Βραβείο ειρήνης από την Γιόκο Ονο
Βραβείο ειρήνης απένειμε στη δημοφιλή ποπ τραγουδίστρια Lady Gaga η Γιόκο Όνο, σε εκδήλωση που διεξήχθη την Τρίτη στην Ισλανδία.
Το ίδρυμα για την ειρήνη "Lennon Ono Grant for Peace", που έχει δημιουργήσει η Όνο προς τιμήν του Τζον Λένον, επιβράβευσε τη Λέιντι Γκάγκα επειδή κατάφερε να συνδυάσει τη δημοσιότητα με τον ακτιβισμό και να αλλάξει "τον πνευματικό χάρτη" του κόσμου.
«Η Gaga είναι νούμερο ένα τραγουδίστρια και στιχουργός», δήλωσε στο πρακτορείο Ρόιτερς η Γιόκο Όνο και συνέχισε λέγοντας «όταν είσαι νούμερο ένα δεν θες να θέσεις τον εαυτό σου σε ρίσκο. Αυτή όμως το έκανε».

Η Gaga δέχτηκε με ευγνωμοσύνη το βραβείο λέγοντας ότι θα συνεχίσει να «επικοινωνεί ευσπλαχνικά με τον κόσμο και τους ηγέτες του», ενώ αφιέρωσε το βραβείο στους στη δύναμη των νέων ανά τη Γη.
«Σας προκαλώ να δείχνετε ευσπλαχνία στη μέση μιας κυνικής εποχής", δήλωσε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

0 σχόλια:

THIS SITE LADY GAGA GREEK FAN CLUB IS....

Blogger Template by Clairvo